За Hас

Дружеството „Чери Дриймс” е учредено през 2008 година. Приоритетите на управляващият екип са създаването на модерно земеделско стопанство в духа на Българските селскостопански традиции. Районът на изпълнение на целите ни се намира в началото на Тракийската низина, в района на град Пазарджик. Населеното място, където нашата градина е разположена, разполага с 1300 хектара обработваеми земеделски площи, на които в близкото минало са били отглеждани множество важни за обществото земеделски култури.

След задълбочени проучвания сред местното население, за осъществяване на нашите намерения ние избрахме - страхотно парче земя с прекрасно изложение, обградено от три дерета и действащ напоителен канал по цялата му южна граница. Оказа се, че там през годините е имало плодородни лозя, бостани с дини, а до течащата по канала вода от язовир Тополница - черешова градина. От която безмилостните ръце на вандали бяха оставили единствено прогнилите пънове на отрязаните от тях плодоносни дръвчета.

Но именно красивата представа за някогашната идилична земеделска картина, съпоставена с нелепата действителност, ни вдъхнови там да реализираме инвестицията си. И да бъдем радостни, че шест години по-късно можем да представим плодовете на нашият труд на страниците на www.cherrydreams.bg